Замяна и връщане


ОБЩИ УСЛОВИЯ

Всяка закупена стока от онлайн магазина на Рефлекс Фешън, подлежи на връщане или замяна в 14 дневен срок от получаването й от Клиента. Продукта, не трябва да бъде  носен, изцапан, пран.Трябва да е в приличен търговски вид, да не е нарушена неговата цялост и без странични миризми като цигари или парфюм, със запазена опаковка и етикет.

Продукти не отговарящи на горните условия не подлежат на замяна и връщане.

При замяна на стока всички куриерски разходи са за сметка на Клиента. В случаите когато замяната се налага поради грешка или вина на Рефлекс Фешън (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на Продавача.

ВРЪЩАНЕ

Ако не сте удовлетворени от закупения продукт можете да го върнете в срок от 14 дни, считано от датата на получаването му. При Връщането на продукта сложете попълнен формуляра за връщане, който сте получили при доставката на поръчката. Същия може да бъде изтеглен и от ТУК.

След получаване на пратката от наша страна, продуктите ще бъдат прегледани и ако отговарят на условията за връщане, ще възстановим заплатената сума в срок от 30 дни.

Ако поръчката Ви е заплатена с банков превод или наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка, която сте попълнили във формуляра.

ЗАМЯНА

Ако желаете замяна за друг артикул или размер,върнете стоката от която се отказвате на адрес: гр. Пловдив, Еконт Арчарица, ул. Арчарица № 1

Куриерските разноски по връщането на стоката ще са за ваша сметка освен в случаите на:

·         Дефект

·         Объркан размер/модел

 След като пратката е получена, наш служител ще се свърже с вас за да уточни желаните продукти за замяната.

 

Пратки с наложен платеж не се приемат и се връщат обратно за сметка на Клиента!